Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot bekijkt beelden van blessure Ivanusec en heeft slecht nieuws

Laatste update:

"Ik ben niet geschrokken van de eerste helft", blikt Slot terug voor de camera van RTL 7. "Als je Celtic analyseert, dan weet je dat die ploeg agressief drukzet. Daar moet je misschien aan wennen, of het waren onze zenuwen in de Champions League. Wel was duidelijk dat we niet zo goed opbouwden als normaal gesproken. Het was wel onrustig van onze kant met moeilijke passes. Celtic nam overigens ook wel risico, want het team speelde bijna over het hele veld één-tegen-één. Het belangrijkste was dat we weinig weggaven, en dat is cruciaal op Champions League-niveau."

Meer: Slot: ‘Hij ondergaat nog een MRI-scan, maar die ligt er wel een paar weken uit’ | Valentijn Driessen ergert zich aan ‘Calimero-gedrag’ in Eredivisie-top

"Het is natuurlijk wel jammer dat we niet nóg meer hebben gescoord", vervolgt Slot, die hoopte op een ruimere overwinning toen duidelijk werd dat Celtic met negen man kwam te staan. "Toen ik het veld afliep zei ik ook tegen Marino (Pusic, red.) dat we ons moeten afvragen of we tevreden moeten zijn met een 2-0 zege tegen negen man, zeker omdat het onderlinge resultaat belangrijk kan zijn in de eindfase. Tegelijkertijd is het ook niet zo dat Feyenoord iedere Champions League-wedstrijd wint, dus dat is heel mooi."

Een behoorlijke smet op de wedstrijd voor Feyenoord was het uitvallen van Ivanusec, die in de slotfase hard door zijn enkel leek te gaan. Ajax-uit gaat de Kroaat sowieso niet halen, weet Slot. "Hoe ernstig de blessure precies is, weet ik niet. Maar als die enkel gelijk dik wordt, dan heb ik niet de illusie dat hij zondag kan spelen. Hoe hij dan exact uitgeschakeld is zal moeten uitwijzen. Het zal een bandje zijn", concludeert Slot wanneer hij de beelden terugkijkt.

UEFA Champions League
Feyenoord
2 - 0
Celtic

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
13
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
48
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties