Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot verklapt met welke speler hij wil profiteren van achilleshiel Celtic

Laatste update:

"Minteh start in de spits, maar we hebben natuurlijk ook de mogelijkheid om het tijdens de wedstrijd nog anders in te gaan vullen", vertelt Slot voor de camera van RTL 7. "We kunnen variëren met Ivanusec en Paixão. We houden wel zo veel mogelijk onze vastigheid. We hopen toch stiekem een beetje op de snelheid van Minteh ten opzichte van hun twee centrale verdedigers. Die zijn heel sterk, maar uit onze analyse bleek dat het spelen met ruimte in de rug wel een uitdaging kan zijn voor ze", aldus Slot.

Meer: Vermoedelijke XI Feyenoord: Slot kiest speler die pas drie keer startte | Feyenoord dreigt Yankuba Minteh aanstaande winter kwijt te raken

Timon Wellenreuther verdedigt het Rotterdamse doel. De sluitpost ziet Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman voor zich staan. Quinten Timber en Mats Wieffer zijn de controleurs op het middenveld, terwijl Calvin Stengs op 10 geposteerd staat. De voorhoede bestaat dus uit Paixão, Minteh en Ivanusec.

UEFA Champions League
Feyenoord
2 - 0
Celtic

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties