Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aron Winter leidt Suriname wederom niet naar overwinning: Cuba blijkt te sterk

Laatste update:

Het Surinaamse doel werd verdedigd door Warner Hahn, die een driemanscentrum voor zich had dat bestond uit Myenty Abena, Stefano Denswil en Shaquille Pinas. De wingbacks van dienst waren Kenneth Paal en Navajo Bakboord, terwijl het centrale blok op het middenveld gevormd werd door Kelvin Leerdam en Renske Adipi. In de spits stond Mitchell te Vrede, die vanaf de flanken bediend werd door Florian Jozefzoon en Gleofilo Vlijter. Onder meer Damil Dankerlui en Jeredy Hilterman kwamen niet in actie.

In de twintigste minuut kwam Suriname op achterstand. Na slordig flipperkastvoetbal op het middenveld wist Luis Paradela wél de rust te bewaren, en hij bediende aan de linkerkant van het zestienmetergebied Willian Pozo. De buitenspeler nam de bal goed mee en passeerde doelman Hahn vervolgens in de korte hoek: 1-0. Met name in de tweede helft werd Suriname dominanter, maar de ploeg van Winter slaagde er niet meer in een doorbraak te forceren bij Cuba

Concacaf Nations League
Cuba
1 - 0
Suriname

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk na vertrek: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
2
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
11
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties