Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ lijkt in handjes te mogen wrijven door concrete interesse in Barça-icoon

Laatste update:

In mei kondigde Alba na elf jaar zijn afscheid bij Barcelona aan. Zijn contract liep nog tot medio 2024, maar de linksback en Barça zijn tot een akkoord gekomen over de afwikkeling van de overeenkomst. Alba kon dit seizoen onder trainer en voormalig teamgenoot Xavi niet meer rekenen op een basisplaats en nam zondag afscheid van de Barcelona-fans, tijdens het thuisduel met Real Mallorca (3-0).

Na dit seizoen is Alba dus transfervrij, waardoor hij de clubs voor het uitkiezen heeft. Behalve Benfica worden ook Internazionale en Atlético Madrid genoemd als eventuele nieuwe werkgevers, al zou een overstap naar de Saudi-Arabische competitie ook niet ondenkbaar zijn. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde eind mei dat Alba zijn opties rustig op een rijtje gaat zetten.

Dat Benfica ook Kerkez ziet als eventuele vervanger van Grimaldo, was al langer bekend. Het Portugese Record wist vorige week te melden dat AZ minimaal twintig miljoen euro wil ontvangen voor de negentienjarige Hongaar. Zijn vader gaf eind april al aan dat de ploeg van Schmidt een 'hele goede optie' zou zijn. Het is echter de vraag of Benfica bereid is om zoveel geld te betalen voor Kerkez. Daardoor wordt er ook naar alternatieven gekeken, zoals Alba.

Denk jij dat Milos Kerkez volgend seizoen voor Benfica speelt?

Meer nieuws

Verweij onthult: Ajax heeft duidelijk plan met Brian Brobbey komende zomer
2
Supporters reageren verontwaardigd op poëtisch filmpje van Vitesse: 'Ongepast!'
2
Mike Verweij tipt Ajax speler uit de Eredivisie: 'Geen verkeerde aankoop'
5
Casemiro onthult: 'Ik liep zijn kantoor in en hij begon te huilen'
13
Slot houdt vertrouwen in Santiago Gimenez: 'Maar hij moet dat wel terugbetalen'
11
KNVB deelt immense puntenstraf uit: Vitesse officieel gedegradeerd
151

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties