Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bankzitter is 'zeer geliefd' in De Kuip: 'Waarom staat hij lager in de pikorde?'

Laatste update:

Slot zag niet de beste eerste helft van het seizoen van zijn ploeg. "Maar het was wel degelijk. We hebben heel weinig weggegeven", zo sprak hij tijdens de persconferentie. "En dat is waar het in de Champions League om gaat. Zowel qua kansen als goals. In de tweede helft hebben we veel beter gevoetbald, waardoor het een enerverende wedstrijd werd zonder dat we de eerste helft goed gespeeld hebben."

Meer: Telegraaf stipt grootste probleem Feyenoord in nagenoeg verloren titelrace aan

Gedurende de eerste helft zette Slot het iets om. "Ik vond dat zij er te makkelijk onderuit konden voetballen. We kregen de druk er niet op en niet de balveroveringen die ik graag wilde. Vandaar dat ik dat wilde omzetten. Dat is bij de ene speler makkelijker dan bij de andere. Sommige spelers moet je eerst bij je roepen en een hoop coachen. Met drie spitsen ging het druk zetten veel beter."

Iemand die (opnieuw) een visitekaartje afgaf was Jahanbakhsh. "Het is heerlijk voor een trainer om te weten dat hoe vaak hij ook in die situatie komt, altijd weer boven komt drijven. Dat is ook de ervaring die hij heeft. Hij weet dat hij altijd waarde kan hebben voor het elftal en dat hebben we vandaag weer gezien. Door de absentie van twee spitsen komt een invalbeurt voor hem ook dichterbij. Dan is de ervaring die hij met zich meebrengt een groot voordeel."

Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel is benieuwd waarom Jahanbakhsh lager in de pikorde staat. "Het publiek draagt hem op handen en hij heeft vaak zijn waarde. Kun je dat onderbouwen?", aldus Van Eersel. "Ik maak geen opstelling op basis van wie het populairst is bij het publiek", antwoordt Slot. "Ik maak de opstelling op basis van wat ik tijdens trainingen en wedstrijden zie. Dan kan het zomaar zijn dat ik op dit moment andere spelers beter vind."

UEFA Champions League
Feyenoord
2 - 0
Celtic

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties