Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Barça wil Ten Hag verlossen van bron van onrust en denkt aan huurconstructie'

Laatste update:

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van vorige week overwoog Sancho Manchester United op de valreep te verlaten. Al-Ettifaq toonde serieuze belangstelling in de diensten van de aanvaller, maar pakte niet door. Vanwege de torenhoge som die United twee jaar geleden betaalde is de club sowieso niet van plan om Sancho zonder slag of stoot van de hand te doen.

Sport weet nu te melden dat de ontwikkelingen rond Sancho nauwlettend worden gevolgd door Barcelona. De Engelsman zou een uitkomst kunnen bieden op de linksbuitenpositie. Barcelona heeft veel buitenspelers, maar zit dun in de spelers die op linksvoor uit de voeten kunnen. De Catalanen ondernamen nog geen concrete acties om Sancho of United te benaderen, maar houden de situatie dus wel in de gaten.

Sancho kwam in de zomer van 2021 voor liefst 85 miljoen euro over van Borussia Dortmund, maar heeft die torenhoge som nog niet kunnen terugbetalen. Ook wist hij de fans amper voor zich te winnen. De recente uitbarsting is zijn reputatie niet ten goede gekomen. Sancho kwam tot dusver 82 keer in actie namens United, waarin hij 12 keer scoorde en 6 assists leverde. Zijn contract loopt nog door tot medio 2026.

Is Jadon Sancho een versterking voor Barcelona?

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
16
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties