Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basiskracht Gravenberch valt kort na fraaie assist geblesseerd uit bij Liverpool

Laatste update:

LASK Linz - Liverpool 1-3
Met Gravenberch en Virgil van Dijk in de basis kwam Liverpool in de veertiende minuut verrassenderwijs op achterstand. Vanuit een hoekschop bezorgde Sascha Horvath de bal op de rand van de zestien bij Florian Flecker, de mocht aannemen en doeltreffend uithaalde: 0-1. In de tweede helft stelden the Reds pas orde op zaken. De gelijkmaker kwam op naam van Darwin Núñez, die scoorde uit een strafschop: 1-1. Marco Di Bello kende de penalty toe na een overtreding in het zestienmetergebied van Philipp Ziereis.

De tweede treffer werd genoteerd na ruim een uur spelen. Gravenberch bezorgde vanaf de rechterflank een voorzet op maat bij Luis Díaz, die van dichtbij hard binnenschoot: 1-2. Vrijwel direct na zijn assist moest Gravenberch het veld geblesseerd verlaten. In de slotfase zette invaller Mohamed Salah op aangeven van Núñez de 1-3 eindstand op het scorebord. Cody Gakpo bleef negentig minuten op de bank.

UEFA Europa League
LASK Linz
1 - 3
Liverpool

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties