Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beckham wil meeliften om een rol te gaan spelen in 'nieuw' Manchester United

Laatste update:

In een statement lieten Avram en Joel Glazer vervolgens weten dat de verkoop van de Engelse grootmacht ook een optie is. "De kracht van Manchester United is gebaseerd op de passie en loyaliteit van onze 1.1 miljard aanhangers. We willen de historie en successen van de club uitbreiden en dus heeft het bestuur een grondige evaluatie van de strategische alternatieven goedgekeurd. We zullen alle opties evalueren om er zeker van te zijn dat onze fans en Manchester United maximaal profiteren van de groeimogelijkheden van de club, nu en in de toekomst."

Door de bereidheid van de Glazers voor een verkoop van United zou Sir Jim Ratcliffe opnieuw geïnteresseerd zijn in de club, zo meldt de Daily Telegraph donderdag. De steenrijke lokale zakenman, die op vijftien kilometer van Old Trafford af werd geboren, heeft volgens Forbes een vermogen van zo'n dertien miljard euro. Daarmee lijkt hij een zeer realistische kandidaat, aangezien de club voor een slordige zeven miljard euro op de markt zou komen. Ratcliffe is momenteel ook al eigenaar van het Franse OGC Nice. Hij deed eerder dit jaar een bod op Chelsea, maar uiteindelijk ging Amerikaan Todd Boehly aan de haal met de Londense club.

Hoewel het vermogen van Beckham niet voldoende is om United te kopen, zou de 47-jarige Engelsman wel willen meeliften met een (niet genoemde) kandidaat-koper. Beckham zou volgens The Financial Times een belangrijke troef kunnen zijn voor potentiële kopers gezien het sentiment rondom zijn persoon en de club. Beckham brak als profvoetballer door in Manchester en speelde tussen 1991 en 2003 voor the Mancunians. Zelf zou hij op den duur, buiten het financiële profijt, ook ambitie hebben om een grote rol te spelen binnen United.

Meer nieuws

Ihattaren ontmoette maandag een Nederlandse teamgenoot: 'Mijn indruk?'
1
Slot maakt zich zorgen na horrorweek Feyenoord: 'Een vervelende constatering'
2
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Slecht nieuws voor Slot: vaste basisspeler Feyenoord ontbreekt tegen Volendam
9
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
112
Man van 260 duels voor PSV op zoek naar nieuwe uitdaging: 'Ik wil meer spelen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties