Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benjamin Mendy dient torenhoge claim in tegen Manchester City

Laatste update:

De afgelopen dagen heeft Mendy samen met zijn belangenbehartigers een claim ingediend bij het zogeheten Employment Tribunal in Groot-Brittannië vanwege 'ongeoorloofde inhoudingen op salaris'.

Mendy werd in augustus 2021 op non-actief gezet door Manchester City nadat hij diverse aanklachten tegen zich had gekregen van aanranding en verkrachting. De laatste wedstrijd van de linkervleugelverdediger voor de Engelse topclub was op 15 augustus 2021.

Het contract van Mendy bij Manchester City liep op 30 juni 2023 af. Op 14 juli klonk in Chester Crown Court unaniem vrijspraak voor Mendy in de laatste twee verkrachtingszaken die nog behandeld moesten worden. Mendy werd in januari van dit jaar al in zeven van de negen zaken vrijgesproken.

Enkele dagen na de definitieve vrijspraak kreeg Mendy een contract bij Lorient in zijn thuisland Frankrijk. Op 17 september maakte Mendy zijn langverwachte rentree in het profvoetbal met een korte invalbeurt.

In de twee duels daarna viel de linksback opnieuw in bij Lorient, maar daar bleef het voorlopig bij. Sinds begin oktober is Mendy geblesseerd. De aard daarvan is onduidelijk.

Mendy ligt bij Lorient vast tot medio 2025. Hij kwam tot nu toe tien keer uit voor het Franse elftal, het laatst in november 2019.

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
10
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
23
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
52
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
21
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
25
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties