Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!

Laatste update:

Veel ogen bij Nederland zullen zijn gericht op Bart Verbruggen. De jonge doelman maakte vrijdag indruk tegen Frankrijk en mede door zijn goede optreden wist Oranje een punt (0-0) te pakken tegen de titelfavoriet. Hopelijk kan Verbruggen die lijn doortrekken naar het duel met Oostenrijk.

Zie jij Bart Verbruggen de 0 houden tegen Oostenrijk? Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de Uniboost Uitblinker!

Unibet heeft voor de ontmoeting in Leipzig een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen. Voor Nederland - Oostenrijk is dit een speciale odd voor een clean sheet van Verbruggen. De reguliere quotering is 2.30. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 3.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
1
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
27
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties