Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes

Laatste update:

Inmiddels is het feestnummer van Snollebollekes ook populair onder supporters uit het buitenland. Dat komt onder meer tot uiting in de Duitse hitlijst op Spotify.

Ook tijdens een uitzending van RTL EM-Studio op de Duitse televisiezender RTL werd er ingespeeld op de populariteit van het nummer. Presentatrice Jana Wosnitza vroeg het aanwezige Duitse publiek om allemaal van links naar rechts te bewegen op het moment dat de feestplaat in de studio werd aangezet.

Het zorgde voor ietwat ongemakkelijke beelden. "Beter doen jullie dit niet meer", schrijft iemand op X, terwijl een ander onder de beelden reageert met: "Ik heb nog nooit zoiets onaangenaams gezien." Een ander kan de lol er wel van inzien en tagt het officiële account van het Nederlands elftal: "@OnsOranje, vergeef ons alsjeblieft."

Supporters van het Nederlands elftal die in de straten van Hamburg (en later ook in Leipzig) van links naar rechts sprongen op het bekende nummer van Snollebollekes waren tijdens het EK een grote hit op social media. "Het is ongekend wat er is gebeurd met die beelden uit Hamburg", zei Rob Kemps in De Coen & Sander Show op radiozender JOE.

"Dat filmpje is 18 miljoen keer gedeeld, zoiets hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Ik denk dat mensen vanaf nu altijd denken dat Nederlanders van links naar rechts binnen komen lopen", aldus Kemps.

Na alle aanvragen vanuit het buitenland werkt Kemps naar verluidt aan een buitenlandse editie van het nummer Links Rechts. De Nederlandse ambassade in Berlijn verwelkomde het Nederlands elftal en de Oranje-supporters dinsdagochtend voor het groepsduel met Oostenrijk nog op de megahit van Snollebollekes.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
16
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties