Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bonucci doet pijnlijke onthulling over Juventus: 'Was niet welkom in kleedkamer'

Laatste update:

De routinier mocht afgelopen zomer plots niet meer op trainingskamp naar de Verenigde Staten, ondanks zijn doorlopende contract. Bonucci is van mening dat de club hem onrecht heeft aangedaan om zo gemakkelijk van een grootverdiener af te komen. De rechtspoot werd uit de selectie gezet en mocht niet meer in de sportschool, het zwembad en het restaurant van de club komen. Uiteindelijk maakte hij transfervrij de overstap naar Union Berlin.

"Ik heb veel dingen gelezen en gehoord die niet waar zijn", aldus de Italiaan, die onder meer lijkt te doelen op beweringen dat hij in oktober van vorig jaar al zou hebben geweten dat hij moest vertrekken bij Juventus. "Vanaf die datum die meerdere keren is genoemd door Juventus en de coach, toen ze zeiden dat ze me al in oktober vorig jaar bewust hadden gemaakt van wat toen de situatie was. Het kan niet minder waar zijn, in oktober vorig jaar kreeg ik zelfs de kans om door te gaan bij Juventus met een contractverlenging."

Vervolgens waren er berichten dat Bonucci in februari van dit jaar nogmaals te horen had gekregen dat er geen toekomst meer voor hem was in Turijn. "Ik had op dat moment geen gesprekken met de club, maar ik begon iets te vermoeden toen ik in de kranten las dat ik niet langer deel zou uitmaken van de plannen van Juventus", zegt hij daarover. Vervolgens kreeg Bonucci in juli bezoek van Juventus-directeuren Giovanni Manna en Cristiano Giuntoli. "Ze vernederden mij. Ze vertelden dat ik niet langer onderdeel zou zijn van Juventus. Zelfs mijn aanwezigheid in de kleedkamer en op het veld zou de groei van Juventus belemmeren."

Meer nieuws

Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
87
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
6
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
4
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
2
'Alle spelers van Ajax die Real Madrid versloegen zijn mislukt, allemaal'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties