Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borst is vernietigend: 'Het is absurd, beschamend voor een modale voetballer'

Laatste update:

Als NOS-verslaggever Arman Avsaroglu de matchwinner na afloop van de wedstrijd vraagt waarom het bij het door de overwinning geplaatste Nederland 'misschien wat moeilijker ging dan gehoopt', reageert Weghorst geïrriteerd.

Meer: Gertjan Verbeek voorziet einde oefening bij Oranje: ‘Hij kan echt niet meer’

"Dat is wat jij belangrijk vindt op dit moment?", counterde de spits, die aangaf dat het volgens hem draaide om de plaatsing van het Nederlands elftal. "Maar jij begint jouw tweede vraag al met 'moeilijke wedstrijd' erin. Ik wil helemaal niet dat dit interview deze kant op gaat."

Borst kon het interview moeilijk verkroppen. "Hij is heel vaak boos, Wout drijft op rancune", schrijft de columnist. Het zit hem dwars dat er mensen zijn die liever Luuk de Jong of Memphis Depay in Oranje hebben."

Door de blessure van Memphis en het bedanken voor Oranje van De Jong krijgt Weghorst recentelijk veel speelminuten in Oranje. Hij verdedigde al 27 keer met trots het nationale shirt, waarin hij zeven doelpunten maakte.

Na het ongemakkelijke interview gingen Weghorst en Avsaroglu verder met elkaar in gesprek. Dat werd een grimmige ontmoeting, waarbij de persvoorlichter van de KNVB Weghorst bij de interviewer weg moest halen. Ook wilde de volgens Borst 'onverstandige, onsympathieke en arrogante' Weghorst dat het gesprek helemaal niet uitgezonden zou worden.

De analyticus vindt er het zijne van. "Alsof hij dat kan eisen. Het is absurd, beschamend gedrag van een modale voetballer die losgezongen lijkt van de realiteit." Borst sluit af met een conclusie over het Nederlands elftal als geheel.

Die mening baseert hij naast Weghorst ook op het gedrag van Ronald Koeman. De bondscoach gaf aan dat hij het 'irritant' vond dat er 'een camera op een halve meter van mijn gezicht staat tijdens de wedstrijd'. "Gezeik", vindt Borst.

"Oranje heeft echt een gigantisch imagoprobleem. Hoe je ook je best doet, het valt niet mee om van dit lelijke, pragmatische en grotendeels onsympathieke Nederlands elftal te houden."

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
1
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
8
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
14
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
10
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
6
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties