Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosnische fans na remontada Mostar: 'Shame on you, Dick Advocaat. Shame on you!'

Laatste update:

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor AZ, dat door goals van Myron van Brederode, Sven Mijnans en Dani de Wit bij rust tegen een comfortabele 0-3 voorsprong aankeek. Na rust ging het echter faliekant mis voor de ploeg van Pascal Jansen en was er een negatieve hoofdrol weggelegd voor de schutterende Mathew Ryan.

Advocaat was halverwege het duel niet onder de indruk van Mostar. "Ik snap niet dat dit soort ploegen mogen deelnemen in Europa", aldus de oud-trainer van de Alkmaarders. "Dit kan alleen bij een heel slechte ploeg." Mostar beleefde tegen AZ zijn vuurdoop in de Conference League. Nooit eerder was de club actief op het Europese toneel.

De uitspraken van Advocaat zorgen voor hoongelach in Bosnië, zo blijkt uit een video van Theo Brinkman, clubwatcher namens het Noordhollands Dagblad. Een fan van Mostar laat de uitspraak van Advocaat zien op zijn telefoon en roept: "Shame of you, Dick Advocaat. Shame of you!" Kicker noemt het 'een aanval van arrogantie' van Advocaat.

UEFA Europa Conference League
Zrinjski Mostar
4 - 3
AZ

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties