Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz eist veel meer van PSV: 'Het kan nog beter? Nee, het móét nog beter'

Laatste update:

"We deden in de eerste helft heel veel niet goed", vertelt Bosz in gesprek met ESPN-verslaggever Sinclair Bischop. "Het drukzetten deden we niet goed en ik vond dat we in balbezit niet goed speelden. De veldbezetting was niet goed. Dat moest beter. Direct na rust geef je gas en schiet je er snel twee in. Dan is de wedstrijd gespeeld." Luuk de Jong zette PSV ondanks de matige eerste helft voor rust op voorsprong. De aanvalsleider maakte na de onderbreking ook zijn tweede, terwijl Guus Til tussendoor de 2-0 binnenprikte.

Meer: Bosz komt met verrassing en vervangt niet alleen Lozano tegen Feyenoord | Bakayoko over Feyenoord-speler: ‘Ik heb één keer tegen hem gespeeld, en...’

"Ik vind dat we veel meer hadden moeten scoren gezien de kansen die je krijgt", vervolgt de kritische Bosz. "Dat is natuurlijk best wel vaker zo bij ons, dat het rendement omhoog moet. Daar zullen we aan moeten werken." Bischop herinnert Bosz eraan dat zijn ploeg foutloos bovenaan staat en elke wedstrijd ruim wint. "Het kan dus nóg beter?", vraagt de verslaggever zich af. "Nee, het móét nog beter", antwoordt Bosz. "We gaan erop trainen, zodat we meer gaan scoren."

Jordan Teze (twee assists) en Til (een goal) lieten zich woensdagavond zien in het Philips Stadion. Bischop stelt de vraag of spelers die normaliter niet verzekerd zijn van een basisplaats, zoals Teze en Til, het hem moeilijk maken keuzes te maken. "Dat vinden we in ieder geval wel fijn, ja", zegt Bosz daar glimlachend over. "Dat ze laten zien graag te willen spelen. En we hebben natuurlijk veel goede spelers. Als je ziet wat er vandaag in het veld komt vanaf de bank, dat is puur kwaliteit." Bosz gunde Johan Bakayoko, Malik Tillman, Ricardo Pepi, Yorbe Vertessen en Shurandy Sambo een invalbeurt.

Eredivisie
PSV
3 - 0
Go Ahead Eagles

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties