Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Bosz en Stewart lijken streep te moeten zetten door doelwit van PSV: 'Hij maakt indruk'

Laatste update:

Van den Berg is enorm gewild. De 22-jarige centrumverdediger werd het afgelopen seizoen door Liverpool verhuurd aan FSV Mainz 05 en kan een definitieve transfer naar de Bundesliga maken.

Mainz heeft goede herinneringen overgehouden aan de uitleenbeurt van de Nederlander en wil Van den Berg voor meerdere jaren aan zich binden, net als VfL Wolfsburg. Volgens The Athletic hebben beide Duitse clubs een bod neergelegd bij the Reds, maar zijn deze naar de prullenbak verwezen.

Ook PSV wordt genoemd als een van de geïnteresseerde clubs in Van den Berg, die volgens het Engelse medium een prijskaartje van circa 23,5 miljoen euro om zijn nek heeft hangen. Liverpool zou de jonge mandekker een kans willen geven tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

"Van den Berg heeft indruk gemaakt op de nieuwe hoofdtrainer Arne Slot sinds hij vorige week terugkeerde op het trainingscomplex van Liverpool voor de voorbereiding. De kans bestaat dat Van den Berg bij Liverpool blijft", aldus The Athletic.

Volgens Rik Elfrink, clubwatcher van PSV namens het Eindhovens Dagblad, staat de centrumverdediger wel open voor een stap naar de landskampioen van Nederland. "Maar de zaakwaarnemer, hij en PSV moeten de door Liverpool bepaalde transferprijs linksom of rechtsom naar beneden zien te krijgen", schetst Elfrink.

"Vorig jaar lukte PSV dat al bij de transfer van Jerdy Schouten. Ditmaal moeten spelersmakelaar Frank Schouten, Van den Berg en PSV een nieuwe methode zien te verzinnen om een volgende toptransfer voor Stewart en PSV mogelijk te maken."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties