Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz negeert wens Van Hanegem: 'Ik schijn het niet te mogen zeggen...'

Laatste update:

Die uitspraak schoot bij Willem van Hanegem in het verkeerde keelgat. In zijn column in het Algemeen Dagblad schreef de Kromme dat PSV wel gewoon 'zelf moet blijven nadenken'. "Als je zelf klaagt dat je van Arsenal verliest omdat ze zulke geweldige spelers hebben, moet je niet gaan beginnen over hoe geweldig Go Ahead is. Dat zijn ze namelijk niet."

Meer: Onvrede bij PSV-reserve: ‘Ik zou liegen als ik zou zeggen dat die rol leuk is’ | Peter Bosz maakt opstelling PSV voor CL-ontmoeting met Sevilla bekend

Nu heeft Bosz dinsdag weer gezegd dat de club uit Deventer een leuke ploeg heeft. Hij trekt zich dus bijzonder weinig aan van de woorden van Van Hanegem. "Ik schijn het niet te mogen zeggen, maar daar heb ik lak aan. Go Ahead heeft echt een leuke ploeg", laat de oefenmeester optekenen in gesprek met Voetbal International. "Het verrast me niet dat ze op de derde plaats staan. Of ze daar aan het einde van het seizoen ook nog staan weet ik niet, maar ze hebben echt een leuke ploeg."

"Het is een team dat al wat langer bij elkaar is", gaat Bosz verder. "Dat werpt echt zijn vruchten af. Je bent dan ingespeeld en je weet precies wat je aan elkaar hebt. Ze durven te voetballen. Tegen zulke ploegen moet je echt goed druk zetten, want anders spelen ze er onderuit. Daarom kijk ik graag naar Go Ahead."

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
15
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
49
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties