Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz onthult uiterst opvallende reden voor buiten de selectie laten van Tillman

Laatste update:

Bosz besloot voor het Eredivisie-duel met Almere City (0-4 winst) enkele wijzigingen door te voeren in zijn basiself. Tillman had normaal gesproken ook aanspraak op speelminuten gemaakt. "Maar hij had zich verslapen, dus die heb ik thuisgelaten", zo werd Bosz na afloop geciteerd door Voetbal International. "Ik denk dat je daar bij geen enkele trainer mee aan hoeft te komen. Ik kreeg te horen dat hij nog wel wilde komen, maar ik zei dat dat niet hoefde. Hij gaat morgen weer trainen."

PSV speelde pas om 20:00 uur 's avonds tegen Almere City. Rik Elfrink, clubwatcher namens het Eindhovens Dagblad, legt op X uit dat Bosz met zijn selectie al vroeg uit Eindhoven vertrok om zich optimaal voor te bereiden op het uitduel. Tillman accepteerde de straf en is vastberaden om dit nooit meer voor te laten komen, stellen betrokkenen aan het ED.

Volgens Bosz hadden zijn spelers geen moeite met de overgang van Arsenal-uit naar Almere City-uit. "Ik zou het ook een schande vinden als dat wel zo zou zijn", sprak de PSV-trainer. "We staan bovenaan, we willen bovenaan blijven, dan moet je dit soort wedstrijden gewoon winnen. Anders haak je af."

Eredivisie
Almere City FC
0 - 4
PSV

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
2
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
29
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
33
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
28
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties