Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brighton beleeft teleurstellend Europees debuut en geeft Ajax hoop

Laatste update:

Bijzonderheden:
Van alle Nederlands verscheen alleen Van Hecke bij Brighton aan de aftrap; Joël Veltman en Bart Verbruggen begonnen op de bank. Het drietal zag hoe de bezoekers de score openden in het Falmer Stadium. Ehjan Hajisafi legde een corner op het hoofd van Djibril Sidibé, die van grote afstand prachtig binnenkopte: 0-1. João Pedro trok de stand even later gelijk uit een zelf verdiende strafschop. Ook de 1-2 kwam weer voort uit een standaardsituatie: Mijat Gacinovic gaf het laatste zetje bij een scherp ingesneden vrije trap van Levi García. Joåo Pedro zette met zijn tweede de 2-2 op het scorebord. Wéér was het een strafschop, wéér werd die gegeven na een VAR-check. 2-2 leek ook de eindstand te worden, tot Ezequiel Ponce Brighton vlak voor tijd in rouw dompelde.

Brighton & Hove Albion - AEK Athene 2-2
11' 0-1 Djibril Sidibé (assist: Ehsan Hajisafi)
30' 1-1 João Pedro (penalty)
40' 1-2 Mijat Gacinovic (assist: Levi García)
67' 2-2 João Pedro (penalty)
84' 2-3 Ezequiel Ponce

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
0
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
7
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties