Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brobbey slachtoffer van incident: Bruggink loopt direct spelersbus Ajax in

Laatste update:

De dader werd in de kraag gegrepen en meegenomen door de politie. Technisch directeur Arnold Bruggink was direct op de hoogte van het incident en liep daarna meteen de spelersbus van Ajax binnen om zijn excuses te maken voor het gedrag van de fan. Vermoedelijk staat de supporter een levenslang stadionverbod te wachten.

Meer: Ajax-speler bewijst waarde: ‘Toen hij eruit ging kantelde de wedstrijd’ | ‘Brobbey is in vergelijking met Gimenez en De Jong de meest complete spits’

Net als na het duel van afgelopen seizoen werd Brobbey opnieuw beledigd. Na de vorige ontmoeting in Enschede deelde Steven Berghuis een klap uit aan de supporter die Brobbey racistisch bejegende. Het kwam Berghuis op een schorsing van drie wedstrijden te staan.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties