Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buitenlandse media na Klassieker: 'Geëscaleerd haatduel' en 'Fight club Ajax'

Laatste update:

Ajax werd zondagmiddag historisch van het veld geblazen door Feyenoord, dat na 37 minuten al met 0-3 leidde. Gefrustreerde supporters konden het niet aanzien en gooiden tot tweemaal toe vuurwerk het veld op, waarna scheidsrechter Serdar Gözübüyük in overleg met de zogeheten driehoek besloot tot definitieve staking. Zondagavond besloot Ajax om technisch directeur Sven Mislintat te ontslaan. Buitenlandse media schrijven daags na De Klassieker vooral over de laatstgenoemde gebeurtenis.

"Het ontslag van Mislintat was het hoogtepunt van een veelbewogen zondag, waarin de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord met onmiddellijke ingang werd afgelast vanwege het herhaaldelijk afsteken van vuurwerk", schreef Die Welt maandagochtend. Daarnaast vatte het dagblad het werk van de ontslagen Mislintat samen: "Hij kocht 10 spelers voor meer dan 100 miljoen euro, maar verkocht ook voor 150 miljoen euro aan spelers."

BILD zag een duidelijk verband tussen de ongeregeldheden buiten het veld en de prestaties van Mislintat. "De voormalig td werd al tijdens de wedstrijd beledigd met spreekkoren en spandoeken. Er werd geroepen dat de Duitser op moest rotten. De voormalig directeur van VfB Stuttgart zou op gespannen voet leven met scouts van Ajax, omdat zij zich genegeerd voelen door hem en hij totaal geen contact met hen zoekt." De krant spreekt daarnaast van een 'geëscaleerd haatduel'.

In Engeland sprak de Britse tabloid Daily Mail van 'anarchistische scènes' bij Ajax. Na de chaotische taferelen van zondag maakte de club die avond nog bekend dat Mislintat de deur werd gewezen. The Sun rept over 'Fight club Ajax' en het Belgische Sporza vraagt zich af wanneer Ajax eindelijk de bodem gaat bereiken. "Ajax voetbalde op een vulkaan die op ontploffen stond."

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
11
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
22
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
47
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties