Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Camera in catacomben filmt bulderende Van Dijk naar teamgenoten: 'Slapjanussen!'

Laatste update:

"We zijn gekwalificeerd. Daar moeten er allemaal niet zo makkelijk over doen", zo liet Van Dijk in een eerste reactie voor de camera van de NOS weten. "Ik heb andere landen nog wel uitbundiger zien juichen. We mogen trots zijn op onszelf. Geweldig dat we naar het EK gaan."

"De eerste fase dat ik bij Oranje zat, hebben we twee toernooien gemist. Dat was eerlijk gezegd een verschrikkelijke tijd. Dat wil je niet meemaken. De laatste drie toernooien zijn we er weer bij. Dat is mooi en daar gaan we van genieten. En dan gaan we ons voorbereiden op iets moois hopelijk."

"Ik vind dat we heel goed geknokt hebben als team", aldus Van Dijk. "Vooral als je kijkt naar de uitwedstrijden tegen Ierland en Griekenland. Daar hebben we lopen vechten als een team. We hebben heel veel veerkracht laten zien. Dat belooft in mijn ogen veel goeds."

Na afloop van het duel deelde ESPN beelden uit de catacomben van de Johan Cruijff ArenA. Op de video is te horen hoe de aanvoerder zijn teamgenoten oppept. "Gaan we nog blij doen, of? Tsjonge jonge. Stelletje slapjanussen, kom op!", klonk het.

In gesprek met Pascal Kamperman legde Van Dijk vervolgens uit waar die motiverende kreten vandaan kwamen. "Ik vond het een beetje down toen ik hier liep. Maar er was heel veel vreugde in de kleedkamer. Dat is mooi."

"Het wordt toch allemaal een beetje getemperd door de buitenwereld. Daar word je een klein beetje door beïnvloed, maar ik ben hartstikke blij. En de rest is ook heel erg blij, heb ik net in de kleedkamer gezien", besloot Van Dijk.

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
7
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
19
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
44
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
17
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
20
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties