Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea heeft na drie duels droogte genoeg aan 1 goal; Verbruggen blinkt uit

Laatste update:

Aan de kant van Chelsea had Pochettino een basisplaats in huis voor Maatsen. De vleugelverdediger kreeg een aanvallende rol en moest samen met Cole Palmer, Mykhailo Mudryk en Jackson voor de treffers zien te zorgen. Grote namen als Enzo Fernández en Raheem Sterling begonnen op de bank. Bij Brighton stond Verbruggen onder de lat. Hij zag onder meer Jan Paul van Hecke voor zich staan in het hart van de defensie, terwijl Joël Veltman een reserverol kreeg toebedeeld. Sterspelers Kaoru Mitoma en Ansu Fati stonden aan de aftrap.

Chelsea, dat afgelopen weekend tegen een pijnlijke nederlaag aanliep tegen Aston Villa (0-1), had wat goed te maken voor zijn supporters. The Blues begonnen dan ook furieus aan het duel en Verbruggen moest al in de derde minuut aan de bak. De Oranje-international had een antwoord op een poging van Mudryk. Namens de bezoekers werd Van Hecke gevaarlijk uit een hoekschop. Zijn kopbal bleek echter niet doeltreffend. João Pedro kreeg halverwege de eerste helft de grootste mogelijkheid. Chelsea-goalie Robert Sánchez passte de bal zomaar in de voeten van de Braziliaan, die zijn inzet op het dak van het doel deed belanden. Verbruggen zat er beter in dan zijn collega, daar hij andermaal een antwoord had op een inzet van Mudryk.

Na rust zorgde Brighton via Mitoma en Mahmoud Dahoud voor het eerste gevaar, maar Chelsea was de ploeg die scoorde. Via Maatsen en Palmer kreeg Jackson een opgelegde kans en van dichtbij faalde hij niet: 1-0. Het was de eerste keer na drie wedstrijden dat de Londenaren het net vonden. De Senegalees was na een uur ook dicht bij zijn tweede van de avond. Verbruggen had echter andermaal een prima redding in huis. Het gevaar van Brighton was nooit ver weg. Zo kreeg Pervis Estupiñán een prima kopkans en schoot João Pedro vlak voor tijd in het zijnet. Brighton bleef in de slotfase op zoek naar de gelijkmaker, die niet meer zou vallen.

League Cup
Chelsea
1 - 0
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
7
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties