Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chuba Akpom is door één 'bijzonder persoon' opgevangen bij Ajax

Laatste update:

"Mijn eerste weken in Amsterdam waren goed", vertelt Akpom in gesprek met Ajax TV. "Ik moest eerst wachten op mijn werkvisum, maar die heb ik nu en dus kan ik spelen. Het is een fantastische club met aardige mensen, iedereen is heel vriendelijk. Ik voel me erg welkom. Vooral dankzij Sven. Hij heeft me hier wegwijs gemaakt en ontving mijn familie ook met open armen. Hij is een topvent, een heel aardige en speciale man."

Meer: Ochtendbladen wijzen grote uitblinker aan bij Ajax: ‘Vertrouwen terugbetaald’ | Perez vernietigt Ajax-speler: ‘Heel blij met zichzelf, maar zit op de bank’

Akpom maakte zijn entree in het Eredivisie-duel met Fortuna Sittard (0-0). "Mijn debuut was prima en het was goed om wat minuten te maken, aangezien ik de voorbereiding heb gemist. Helaas hebben we niet gewonnen, maar nu kunnen we verder bouwen. Het zal wel even duren voordat iedereen aan elkaar is gewend, maar we moeten professioneel zijn en ons zo snel mogelijk aanpassen."

"Er is nog veel werk te doen en dat kost tijd", vervolgt de spits. "Elkaar leren kennen, de manier van leven, het eten en de taal. We zitten in een proces, maar we hebben de kwaliteiten om succesvol te zijn. We hebben een behoorlijk jonge selectie, maar ook een aantal spelers die de leiding kunnen nemen", besluit Akpom, die fris is teruggekomen uit de interlandbreak. "Ik had tijd om naar Engeland te gaan en mijn familie te zien. Ik heb daar zelf ook getraind om fit te blijven. Ik ben helemaal klaar voor de hervatting van het seizoen."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties