Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Cristiano Ronaldo gaat waarschijnlijk samenspelen met Lionel Messi'

Laatste update:

Ronaldo wil na het WK hoe dan ook actief zijn in de Champions League, die hij al vijf keer wist te winnen. De opties zijn daarmee beperkt voor de recordtopscorer van Portugal, maar PSG is met afstand de 'sterkste mogelijkheid', zo klinkt het. Ronaldo liet volgens A Bola een aanbod vanuit Saudi-Arabië liggen. In het Midden-Oosten kon Ronaldo bij Al-Hilal in twee seizoenen een astronomisch bedrag van 242 miljoen euro opstrijken. Ronaldo is momenteel met Portugal op het WK in Qatar, waar in Groep H Uruguay, Ghana en Zuid-Korea de tegenstanders zijn.

Bij PSG kan Ronaldo voor het eerst in één elftal komen te spelen met zijn eeuwige rivaal Lionel Messi. Eerstgenoemde won vijf keer de Ballon d'Or, terwijl de Argentijn op zeven staat. Ook kan Ronaldo zich herenigen met Sergio Ramos en Keylor Navas, met wie hij jarenlang samenspeelde bij Real Madrid. PSG heeft ook een sterk Portugees contingent met Danilo, Nuno Mendes, Vitinha en Renato Sanches in de selectie.

PSG toonde vorig jaar, toen Ronaldo weg wilde bij Juventus, geen concrete interesse. Mogelijk heeft de komst van Luís Campos het standpunt van de Parijse grootmacht doen veranderen. De Portugese technisch directeur is sinds afgelopen zomer verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid. Met Antero Henrique is er als adviseur nog een Portugees aan PSG verbonden.

Meer nieuws

Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
36
PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval
25
'De Ligt is de reden geweest dat ik naar de linksbackpositie ben verhuisd'
3
Antony slaat in exclusief interview terug naar clubiconen Manchester United
26
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Feyenoord slaat belangrijke slag: 'Sterkhouder onder Van Persie blijft alsnog'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties