Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dan is hij met kop en schouders de beste doelman van het Nederlands elftal'

Laatste update:

Adam Idah vertrok in buitenspelpositie richting de vijandelijke zestien, kapte aldaar Virgil van Dijk uit en schoot op doel. De bal was echter niet hard en door het midden. Dus leek zijn inzet een prooi voor Verbruggen.

De doelman van Brighton & Hove Albion liet de bal echter door zijn handen glippen en kon zijn fout niet meer herstellen. Gelukkig voor hem en het Nederlands elftal werd echter buitenspel geconstateerd.

Zijn foutje wekt bij ESPN de vraag welke doelman op het EK een vaste plek onder de lat zou moeten krijgen. Volgens Kraay junior is dat dus Bijlow. Het grootste probleem bij de Feyenoord-goalie is zijn blessuregevoeligheid, zo stelt de analyticus.

"Flekken, Verbruggen, Bijlow, Cillessen, Noppert...", somt Kraay junior op. "Ik denk gewoon dat wanneer Bijlow een keer een jaar blessurevrij blijft dat hij met kop en schouders de beste is."

De analist motiveert vervolgens zijn keuze voor Bijlow. "Omdat hij en een goede reflex heeft en als hij goed in zijn vel zit hoge ballen pakt. Hij moet acht maanden fit blijven. Dat gun ik hem een keer. Dan is hij voor mij de beste."

Bijlow kwam door blessureleed de vorige interlandperiode niet in actie. Daarvoor was de sluitpost nog de eerste keus van bondscoach Ronald Koeman, maar tegen Ierland kreeg Verbruggen weer de voorkeur.

Wie moet op het EK het doel van Nederland verdedigen?

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
8
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
20
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
49
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
19
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
21
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties