Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danjuma heeft clubs voor het uitkiezen na slechtnieuwsgesprek bij Tottenham

Laatste update:

Nadat Danjuma in de eerste seizoenshelft bij Villarreal op de bank was beland, besloot hij deze winter zijn heil elders te zoeken. Everton leek er lange tijd met de diensten van de Nederlander vandoor te gaan, totdat Tottenham zich plots meldde. De club uit Noord-Londen schetste een mooi plaatje, maar kon niet bieden waarvoor Danjuma naar de Premier League kwam: speeltijd. De voorbije maanden kwam hij slechts 162 minuten in actie.

Tottenham heeft dan ook besloten om de koopoptie in het contract van Danjuma niet te lichten. The Spurs hadden de mogelijkheid om de aanvaller voor ruim dertig miljoen euro definitief over te nemen van Villarreal, maar zien daar vanaf. Clubs uit de Bundesliga, Ligue 1 en de Premier League zitten op het vinkentouw voor de diensten van de flankspeler. Danjuma heeft nog een contract tot medio 2026 bij Villarreal. Het is niet bekend welke rol de Spaanse club volgend jaar ziet weggelegd voor de Ossenaar.

Danjuma had bij het ingaan van dit kalenderjaar de clubs voor het uitkiezen. Naast Tottenham en Everton deed ook PSV een poging om hem terug te halen naar Nederland. De Eindhovenaren zagen in de Oranje-international de geschikte opvolger van Cody Gakpo, maar grepen mis. Door zijn reserverol bij Tottenham is Danjuma ook uit beeld geraakt bij Oranje. Bondscoach Ronald Koeman nam hem niet op in de definitieve selectie voor de komende Nations League-duels.

Meer nieuws

VZ Kort: Athletic Club scheidt na 19 jaar wegen met voormalig wonderkind
77
'Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool'
12
Wint Cole Palmer het EK voor Engeland? 'Het is een absoluut genie'
18
Ajax en routinier tóch in gesprek over langere samenwerking
24
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: 'Tijden zijn veranderd'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties