Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Dartsensatie Luke Littler richt zich met grappige meme tot leeftijdsgenoot Lamine Yamal

Laatste update:

Spanje was dinsdagavond uiteindelijk met 2-1 te sterk voor Frankrijk. De nog altijd pas zestienjarige Yamal bracht de Spanjaarden na een vroege achterstand op schitterende wijze terug in de wedstrijd. De rechtsbuiten schoot raak vanaf circa 25 meter afstand. Met slechts 16 jaar en 362 dagen werd hij daarmee de jongste doelpuntenmaker ooit op een EK.

De aanvaller legde de bal net buiten de zestien klaar voor zichzelf en krulde de bal met een snelheid van 102 kilometer per uur in de linkerbovenhoek: 1-1. Dani Olmo maakte enkele minuten later de winnende 2-1.

Yamal baart opzien door op piepjonge leeftijd al zo zijn stempel te drukken op FC Barcelona en de nationale ploeg van Spanje. Littler weet ook te imponeren, maar dan in een andere sport. Het wonderkind beleefde eind vorig jaar op zestienjarige leeftijd zijn grote doorbraak in het darts.

Littler, die zelf groot fan is van Manchester United, kon het uitstekende optreden van Yamal tegen Frankrijk wel waarderen en plaatste een meme op zijn Instagram Story. Op de foto is te zien hoe Yamal aan Littler vraagt: "Hoe vind je dat ik het doe baas?", waarna de inmiddels één jaar oudere darter reageert: "Je doet het geweldig jongen... geweldig!"

Mocht Yamal net zo'n lange profcarrière hebben als Cristiano Ronaldo, zou dat betekenen dat we hem mogelijk ook nog in actie kunnen zien op het WK 2046 (!). Tegen die tijd is de aanvaller van Barcelona 38 jaar oud.

De Instagram-story van Littler.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
23
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties