Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dat Van Bommel Xavi wat influisterde na fraaie 2-0 Barcelona valt slecht

Laatste update:

Xavi verklaarde na afloop bij de Belgische zender VTM wat Van Bommel hem influisterde. "Van Bommel zei me dat we wel héél goed bezig waren. Ik kon dat alleen maar beamen." De Nederlandse coach zelf gaf eveneens tekst en uitleg. "Ach, ik en Xavi zijn goede vrienden (vanaf hun gezamenlijke periode bij Barcelona, red.). We hadden voor de wedstrijd ook al met elkaar gesproken. Ik zei hem dat het een fantastische bal van Frenkie de Jong was." De Nederlandse middenvelder gaf de voorassist op João Félix, die uiteindelijk Lewandowski wist te bedienen. Barcelona stond na 22 minuten al met 3-0 voor tegen Antwerp, om uiteindelijk met 5-0 te zegevieren.

Mulder not amused
De vriendelijke woorden van Van Bommel richting Xavi vielen slecht bij Mulder. "Ik heb het niet zo op coaches die altijd maar staan te roepen en te molenwieken langs de zijlijn. Van Bommel doet dat dikwijls perfect. Maar hier mag hij toch best wat pittiger en vuriger zijn, in plaats van wat te converseren met de tegenstander." Co-commentator Marc Degryse van VTM deelde de mening van Mulder. "Dit zou ik toch niet te vaak doen als ik Van Bommel was."

Belgische kranten
Het Laatste Nieuws trok een harde conclusie na de ruime nederlaag van Royal Antwerp op Spaanse bodem. "Antwerp zag niet alleen sterren maar ook sterretjes en dat allemaal vlak voor de neus van de meegereisde en in het wit uitgedoste supporters, die ook even moesten bekomen. Tegen Shakhtar Donetsk en FC Porto zouden we wel graag een beetje meer weerwerk zien…" Het Gazet van Antwerpen hoopte vooraf nog op een stunt. "Antwerp moest een superdag kennen, Barça een mindere. We kregen helaas het omgekeerde scenario."

Mark van Bommel fluistert Xavi wat in na de 2-0 van Barcelona.

Ook De Standaard zag dat Antwerp FC volledig kansloos was tegen de Catalaanse grootmacht. "Een milde nazomerreis naar Barcelona draaide uit op een kleine nachtmerrie." De Belgische krant verwacht niet dat the Great Old na de winterstop nog actief zal zijn in de Champions League. "Na één speeldag lijkt het al vrij duidelijk dat Barcelona en Porto met elkaar om de groepswinst strijden en Antwerp en Shakhtar elkaar bekampen voor de derde plaats en de doorstart in de Europa League. Die derde plaats is ook het officiële doel van de Antwerpenaren in hun eerste Champions League-campagne."

Van Bommel houdt hoop
"De eerste tien minuten waren heel goed. Je moet heel de wedstrijd supergeconcentreerd zijn. Het kleinste foutje wordt afgestraft. Dat heb je wel gezien. Ik kan de spelers niets verwijten. We waren goed aan de bal, zelfs heel de wedstrijd. Met durf. Maar je mag geen steken laten vallen", aldus de Antwerp-coach, die zijn spelers weigert af te vallen. "Ik wil hier geen negatief verhaal van maken. Dit is Champions League, top van Europa, top van de wereld. Daar moeten wij naartoe. Maar we zijn er nog ver van verwijderd. Dat is geen schande. Dit is een groot leermoment voor ons."

UEFA Champions League
Barcelona
5 - 0
Antwerp FC

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
90
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
18
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
10
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
2
'Alle spelers van Ajax die Real Madrid versloegen zijn mislukt, allemaal'
87

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties