Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf maakt rapport op: 'Met enorme afstand de beste speler in Oranje'

Laatste update:

"Met afstand was hij de beste speler", vervolgt de assistgever op het wonderdoelpunt van Marco van Basten in de gewonnen EK-finale van 1988. "De Vrij straalt rust uit, kiest voortreffelijk positie en dribbelt ook nog in op het middenveld."

De Vrij liet dat bijvoorbeeld zien bij het enige doelpunt in de wedstrijd, door om zijn tegenstander heen te dribbelen en met een goede inspeelpass vooruit te komen. Wout Weghorst kon wegdraaien rond de middenlijn en uiteindelijk met een knap schot in de korte kruising scoren.

Het was voor De Vrij al anderhalf jaar geleden dat hij in de basis stond in het Nederlands elftal. De 31-jarige verdediger van Internazionale zag al zijn concurrenten (Lutsharel Geertruida, Matthijs de Ligt en Jurriën Timber) de afgelopen tijd wegvallen met blessures en maakte volgens Mühren optimaal gebruik van zijn nieuwe kans.

"Voor iemand die al anderhalf jaar niet speelt bij Oranje is dat knap", aldus de Volendammer. "Je ziet dat hij ervaring heeft, in Italië voetbalt en dingen ziet voordat de situatie ontstaat. Daarbij had hij ook nog een assist."

Ronald Koeman krijgt een magere 6
Mühren is kritisch op de tactiek van Koeman. "Tegen een land als Ierland, de nummer 57 van de wereld, moet je gewoon 4-3-3 kunnen spelen. Zet de tegenstander onder druk."

Ergens begrijpt Mühren wel dat Koeman wil voortborduren op het systeem met drie centrumverdedigers. "Maar zo hoeft het niet tegen landen als Ierland, Gibraltar of Griekenland. Voor de rust speel je op eigen helft eigenlijk countervoetbal, dat is niet Nederland eigen."

Meer nieuws

Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
3
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
5
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
33
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
35
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties