Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf: Volendam-fans voornemens om 'gewoon' naar Amsterdam af te reizen

Laatste update:

"We hebben 400 kaartjes verkocht en daar is op dit moment nog niks in veranderd", vertelt de Volendamse woordvoerder aan het ochtendblad. "We wachten verder af wat Ajax gaat doen. We zijn woensdag te gast en horen het wel." In het geval dat De Klassieker deze week uitgespeeld wordt, zal het duel met Volendam namelijk wederom verplaatst moeten worden. Dat gebeurde eerder ook al.

Aanvankelijk stond het duel namelijk gepland in de derde speelronde, maar vanwege Europese verplichtingen van Ajax werd dat duel uitgesteld naar aankomende woensdag. Daarnaast is het nog onbekend op welke manier de Amsterdammers verder gestraft worden. Het is een mogelijkheid dat de Johan Cruijff ArenA tijdelijk leeg zal moeten blijven naar aanleiding van de compleet uit de hand gelopen Klassieker. Of de Volendam-fans hier eventueel ook de dupe van kunnen worden, is nog afwachten.

Feyenoord zou in ieder geval niet akkoord gaan met het uitspelen van De Klassieker. De Rotterdammers eisen dat de 0-3 tegen Ajax ook de eindstand van het duel is, zo meldde het Algemeen Dagblad eerder. De KNVB overlegt maandag in Zeist over het al dan niet uitspelen van het Eredivisie-duel. Directeur Dennis te Kloese zal opnieuw stevig aandringen dat Feyenoord tegen het uitspelen van het restant van de wedstrijd is.

Eredivisie
Ajax
2 - 0
FC Volendam

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
20
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties