Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Defensieve problemen stapelen zich op voor Ten Hag en United

Laatste update:

De blessure van Martínez is een fikse aderlating voor Ten Hag, daar de in Haaksbergen geboren oefenmeester al meerdere defensieve krachten in de lappenmand heeft zitten. Onder meer Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia en Luke Shaw zijn al een tijdje niet inzetbaar bij the Mancunians. Met het langdurig wegvallen van Martínez worden de defensieve zorgen dus flink vergroot.

Martínez liep de blessure al in april op, maar kreeg in de competitiewedstrijd tegen Arsenal een terugval en kwam sindsdien alleen nog in actie tegen Brighton & Hove Albion en Bayern München. De afgelopen twee duels moest hij al vanaf de kant toekijken. Het is niet bekend hoe lang het herstel exact gaat duren. United spreek over een 'langere periode'.

Ook door de naam van Sergio Reguilon gaat een streep voor het duel met Crystal Palace zaterdag. De Spanjaard heeft een lichte blessure overgehouden aan de wedstrijd tegen Burnley. Het duel met Palace betekent de tweede ontmoeting in een paar dagen tijd. Afgelopen dinsdag bleek de equipe van Ten Hag in de strijd om de EFL Cup met 3-0 te sterk voor de Londenaren.

Meer nieuws

Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
4
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
6
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
26
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties