Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dennis te Kloese blij met vertrek tweetal: 'Goede zaak dat zij verkocht zijn'

Laatste update:

"Onze scouting heeft de laatste jaren laten zien dat ze heel goed en heel talentvol zijn in jongens binnenhalen", zegt de directeur bij het voetbalpraatprogramma. "De communicatie is goed en het vertrouwen ook. Dan kan je ook wel een keer een fout maken. Het zou raar zijn om de trainer er niet bij te betrekken, want de man is heel capabel. Bij Robert Bozeník en Christian Conteh bijvoorbeeld. Het was een goede zaak dat we die verkocht hebben."

Zowel Bozeník als Conteh tekende in 2020 bij Feyenoord, maar voor beide spelers werd de tijd in De Kuip geen succes. Bozeník kwam tot 4 goals in 28 wedstrijden, werd twee keer verhuurd en vertrok deze zomer uiteindelijk definitief naar het Portugese Boavista. Ook Conteh werd meermaals verhuurd door Feyenoord, alvorens hij afgelopen transferperiode Rotterdam definitief verliet voor VfL Osnabrück. Conteh kwam namens Feyenoord tot slechts twee officiële duels.

Tottenham Hotspur
Te Kloese gaat ook in op de interesse die Tottenham Hotspur had in zowel Slot als in hemzelf. "Slot was het dichtst bij een transfer naar Tottenham. En er ook was ook andere interesse, daarom zijn we ook heel bij dat hij er nu nog zit. Eerlijk gezegd hoop ik dat we volgend jaar in hetzelfde parket terecht komen, want dat zou betekenen dat we gewoon een heel goed jaar hebben."

Meer nieuws

Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
0
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
4
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
32
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
34
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties