Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen en V/d Gijp oordelen hard: 'Het is een houten klaas, echt lachwekkend'

Laatste update:

Door een knullig eigen doelpunt van Maguire, hetgeen de 1-2 betekende, kwamen de Schotten dinsdag voor even terug in de wedstrijd. De mandekker veranderde een voorzet van Andrew Robertson van richting, waardoor doelman Aaron Ramsdale kansloos was. Van der Gijp leeft met Maguire mee. "Verdomme, hij mag invallen en denkt: ik zet gewoon mijn voet tegen die bal en dan krijg je dit (een eigen doelpunt, red.)", zegt de analist bij Vandaag Inside. "Het zit ook niet mee, hè."

"Hoe kun die jongen nog opstellen?", vraagt Johan Derksen zich hardop af. "Het is een houten klaas, echt lachwekkend." De Snor krijgt vervolgens bijval van Van der Gijp. "Weet je wat zo leuk is, Southgate gaat het dan voor hem opnemen, maar dat kan niet meer. Op een gegeven moment houdt het op. Je kunt het niet meer voor hem opnemen, het is lachwekkend inderdaad."

Reactie Southgate
Door zijn eigen doelpunt werd Maguire wederom het mikpunt van spot bij de Engelse supporters én media. Southgate sprong na de vriendschappelijke interland echter voor zijn verdediger in de bres, toen hij gevraagd werd over de reserverol van Maguire. "Ik heb nog nooit meegemaakt dat een speler zo behandeld wordt als hij", stak de geïrriteerde keuzeheer van wal. De Schotse fans joelden toen de dertigjarige mandekker het veld betrad. "Hen neem ik het niet kwalijk, het is gewoon een gevolg van hoe belachelijk er over een langdurige periode met hem wordt omgegaan."

Southgate legt de schuld bij andere partijen. "Niet de Schotse fans, maar onze eigen commentatoren, analisten: zij hebben iets gecreëerd wat veel verder gaat dan alles wat ik ooit gezien heb", klonk hij vol ongeloof. "Maguire is een absolute steunpilaar geweest voor ons in het meest succesvolle Engelse nationale team in de afgelopen paar decennia. Hij speelde een cruciale rol in dat succes."

De 59-voudig international kon op niets dan lof rekenen van zijn coach. Zelfs na het verliezen van zijn basisplek in het elftal van Erik ten Hag kon Maguire veelal rekenen op een basisplek bij het nationale team. "Dat hij er ondanks alle kritiek toch gewoon weer staat vanavond, zoals hij altijd doet, bewijst zijn ongelofelijke karakter. Elke keer als hij het veld opstapt toont hij immense veerkracht en zijn durf. Hij is een geweldige speler en we zijn allemaal blij met hem", besloot Southgate.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties