Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen noemt opvallende opvolger Mislintat: 'Ik denk dat hij de ideale man is'

Laatste update:

Zondagavond werd bekend dat Ajax Mislintat op straat heeft gezet. De directeur, die twaalf aankopen deed voor in totaal 112 miljoen euro, wordt verantwoordelijk gehouden voor de enorme sportieve crisis die de club doormaakt. In de zoektocht naar een vervanger van Mislintat krijgt Ajax een advies van Derksen, die stelt dat de Amsterdammers voor een ervaren man moeten gaan. Streuer zou volgens de spraakmakende analist zeer geschikt zijn om het stokje over te nemen.

"Nu Van Gaal het niet wordt, denk ik dat Streuer de ideale man is", aldus Derksen, die zijn mening onderbouwt. "Die heeft die functie bekleed bij Twente en bij Shakhtar Donetsk. Hij heeft heel veel spelers gehaald en Twente weer omhoog geholpen." Dat Streuer momenteel bezig is met een traject om Bruggink op te leiden in Enschede is volgens Derksen geen probleem. "Die kan zo weg. Dan heb je morgen direct een goede technisch directeur met veel ervaring." Journalist Leon ten Voorde van TC Tubantia gaf begin september aan dat Streuer tot en met februari actief blijft als rechterhand van Bruggink.

De in Losser geboren leidsman is sinds juni 2020 actief bij Twente, dat zich bij zijn aanstellen in een opbouwfase begaf. Inmiddels hebben de Tukkers de weg omhoog gevonden en het huidige seizoen is welvarend van start gegaan. Twente staat momenteel op de derde plaats in de Eredivisie, met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Bij zijn eerdere clubs Shakhtar (hoofdscout) en Vitesse (directeur spelersbeleid) voerde Streuer overigens ook andere functies uit.

Is Jan Streuer een goede optie voor Ajax?

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van de club
4
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
17
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties