Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dest lijkt te moeten vrezen: De Jong en El Ahmadi lyrisch over vervanger

Laatste update:

"Ik vond Teze vandaag echt geweldig spelen", liet El Ahmadi weten. "Niet alleen wegens zijn voorzetten en twee assists, maar ik vond hem aan de bal goed en verdedigend ook sterk." Presentator Toine van Peperstraten stelt dat Teze zich aandient als 'behoorlijke concurrent voor Dest'. De Amerikaans international kreeg in de voorbije weken de voorkeur boven Teze. "Ja, klopt", beaamt El Ahmadi. "Dest en Van Aanholt zijn wat aanvallendere spelers, maar waar wij altijd kritiek op hadden bij Teze was het aanvallende gebeuren. Als je twee assists hebt als rechtsback, dan doe je het gewoon goed. Hij moet die lijn doortrekken. Hij moet zich in de basis proberen te knokken."

Meer: Hartman reageert op boze PSV-supporters: ‘Dat weet de buitenwereld helaas niet’ | Ook Teze heeft last van geheugenverlies: ‘Kan me niets meer herinneren’

Van Peperstraten plaatst wel een kanttekening en vraagt zich af of Teze kon uitblinken omdat de nadruk bij Go Ahead lag op Hirving Lozano, die voor Teze op de rechtsbuitenpositie stond geposteerd. "Je zag wel dat Go Ahead Eagles vandaag bewust Edvardsen op Lozano heeft gezet", antwoordt El Ahmadi. "En Kuipers naast Edvardsen, zodat als Lozano naar binnen trekt, Kuipers hem kan oppakken. Daardoor kwam Teze vrij te staan. Misschien dat ze dachten dat Teze geen hele goede voorzet heeft, maar ja... Het kwam alleen maar beter uit dat hij vrij werd gelaten."

Teze moest het in de duels met NEC en Almere City doen met een reserverol. Tegen Arsenal stond hij wel aan de aftrap, al stond zijn directe concurrent Dest in Noord-Londen ook aan de aftrap als linksback. De ziekmelding van de Almeerder bood woensdag kansen voor Teze. Ook De Jong liet na afloop weten zeer content te zijn met Teze. "Ik heb volgens mij al aardig wat goals gemaakt via Jordan. Dit is ook gewoon een heerlijke voorzet van Teze", vertelt de aanvalsleider bij het zien van de 1-0. "Op het moment dat hij hem geeft zie ik dat de bal over de centrale verdediger (Gerrit Nauber, red.) heen valt. Dan val ik 'm aan en knik ik goed binnen. Teze heeft een goede trap. Zijn voorzet is goed en zijn schot is ook gewoon goed. Ik loer er altijd op als hij de bal krijgt."

Eredivisie
PSV
3 - 0
Go Ahead Eagles
Wie is de betere rechtsback?

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties