Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Devyne Rensch krijgt zeer heuglijk nieuws en verlaat trainingskamp Jong Oranje

Laatste update:

Met de band om zijn arm leidde Rensch (21) Jong Oranje naar een klinkende 3-0 zege. Daarmee trapten de Oranje-beloften de EK-kwalificatie feilloos af. Dinsdag wacht een uitduel tegen Jong Noord-Macedonië, waarbij Rensch dus niet van de partij is. In overleg met Reiziger kreeg hij toestemming het vliegtuig naar Skopje over te slaan.

Rensch kan dus op meer begrip rekenen dan Ryan Gravenberch eerder deze week. De kersverse Liverpool-aankoop besloot zich af te melden voor de interlandperiode om zich te kunnen focussen op zijn nieuwe club. Reiziger noemde dat, net als Ronald Koeman, 'echt geen goede beslissing'. De bondscoach van Jong Oranje twijfelt zelfs om Gravenberch de gehele EK-kwalificatiecyclus te passeren.

Reiziger heeft twee opties om Rensch te vervangen. De oefenmeester kan voor Youri Regeer gaan of Ki-Jana Hoever het vertrouwen geven. Eerstgenoemde heeft bij FC Twente nog niet op rechtsback gespeeld, maar in het verleden bij Ajax wel. Hoever speelt bij Stoke City in de regel op rechtsachter. Het duel met Jong Noord Macedonië vangt dinsdag om 15.30 uur aan. Het zal worden uitgezonden op ESPN.

UEFA U21 Championship Qualification
Macedonia FYR U21
0 - 2
Nederland U21

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties