Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat voert positieve gesprekken over nieuw bondscoachschap

Laatste update:

Advocaat vertrok in juni als trainer van ADO Den Haag, maar kan dus weer snel aan een nieuwe baan beginnen. Voor de ervaren oefenmeester wordt het mogelijk zijn zesde klus als bondscoach. Eerder had hij al de leiding over Oranje en de nationale elftallen van de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Korea, Rusland, Servië en Irak. Advocaat krijgt als doelstelling mee om Curaçao naar het WK van 2026 te leiden.

Martijn Krabbendam meldde maandag in Veronica Offside al dat Advocaat openstaat voor een functie als bondscoach. In de talkshow liet de 75-jarige oefenmeester zelf weten dat hij de aangeboden klus niet gaat aannemen. "Het zijn leugens", aldus Advocaat.

"Misschien gaat het nog door, toch Dick? Het is toch een mooie klus?", vroeg Krabbendam plagerig in het voetbalpraatprogramma. "Ik weet niet waar je het over hebt", reageerde Advocaat met een glimlach op zijn gezicht. "Dick kan een hele mooie klus gaan doen, maar moet het thuis nog even uitvechten, of het allemaal..." Krabbendam wist toen om welk land het ging, maar kon dat niet zeggen.

"Als ik het zeg, gaat het misschien niet door", aldus de journalist van Voetbal International. "Dat moeten we niet doen. Maar het is in ieder geval een hele mooie klus. Het is in ieder geval een land. Dat heeft hij zelf gezegd: hij doet alleen nog maar landen." Advocaat wilde er maandag het liefst niets over kwijt. Wel is duidelijk wie zijn eventuele assistent zou worden. "Als ik zou gaan, dan gaat Cor (Pot, red.) mee", lacht Advocaat. "Nee, het is niet al geregeld. Maar er komt altijd iets."

Meer nieuws

Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
88
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
11
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
6
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
2
'Alle spelers van Ajax die Real Madrid versloegen zijn mislukt, allemaal'
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties