Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dit is voor alle partijen nadelig en voor FC Volendam in het bijzonder'

Laatste update:

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord werd zondag na 55 minuten gestaakt bij een 0-3 voorsprong voor de Rotterdammers. Vanuit de F-side werd er tot tweemaal toe vuurwerk op het veld gegooid, nadat er eerder al een biertje op het groene strijdtoneel was beland. De KNVB bracht maandagmiddag naar buiten dat het restant woensdagmiddag zou worden uitgespeeld, waarna Ajax en Volendam middels een kort geding wilden bewerkstelligen dat hun onderlinge duel gewoon zou plaatsvinden. Juristen zien echter te weinig aanknopingspunten om een eventuele zaak te winnen. De Klassieker wordt daarom woensdagmiddag uitgespeeld en het duel tussen Ajax en Volendam wordt verzet naar een later moment.

"Ik denk dat alle partijen verliezen", zegt Kohler over het besluit van de KNVB. "De supporters waar je het voor doet nog het meeste. Wat er nu gebeurd is, is voor alle partijen nadelig en voor ons in het bijzonder." De 32-jarige Duitser wijst op het feit dat Volendam akkoord is gegaan om het duel met de Amsterdammers, dat eigenlijk in augustus gepland stond, te verzetten naar woensdagavond om Ajax te helpen zich optimaal voor te bereiden op het tweeluik met Ludogorets. "We hadden deze wedstrijd dus al verplaatst in het belang van een andere club. Je helpt dus al een ander om Europees beter te kunnen presteren en we worden daardoor nu onderdeel van een probleem dat niet van ons is."

Kohler geeft aan dat Volendam ook sportieve nadelen ondervindt. "We moeten onze periodisering en weekplanning aanpassen en we treffen Ajax nu op een moment wanneer er een heel ander momentum bestaat. Het momentum wordt ontnomen. Het zou zomaar kunnen dat wij een directe concurrent treffen die een week rust heeft gehad, terwijl wij dan net drie dagen eerder tegen Ajax hebben gespeeld. Dat kan niet. Het kan niet zo zijn dat Volendam zich aanpast om een club Europees te helpen en daarna wéér benadeeld wordt. Ik hoop dus dat er een oplossing gevonden wordt die niet weer ten koste van ons gaat", aldus Kohler.

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van de club
1
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
16
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties