Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dit is waarom Marcelino bereid is om plots op te stappen bij Marseille

Laatste update:

Maandagavond vond er in de perszaal een bijeenkomst plaats tussen de clubleiding en de ultra's van Marseille. Deze meeting mondde uit in een verbale confrontatie zonder dat voorzitter Longoria, technisch directeur Javier Ribalta, financieel directeur Stéphane Tessier en algemeen directeur Pedro Iriondo de mogelijkheid hadden om te reageren.

Volgens de Spaanse tak van Eurosport heeft Longoria maandagavond zelfs doodsbedreigingen ontvangen en zal hij daarom terugtreden als voorzitter van de club. Hoewel RMC Sport bevestigt dat er 'bedreigingen' zijn geuit aan het adres van Longoria, zijn er volgens de Franse krant geen doodsbedreigingen gedaan.

Marcelino was naar verluidt geschokt door de verwensingen die Longoria tijdens de bijeenkomst naar zijn hoofd geslingerd kreeg en de druk die er op de voorzitter is uitgeoefend. De trainer van l'OM heeft een deel van de spelersgroep dinsdagochtend laten weten dat hij bereid is om ontslag te nemen. Marcelino verbindt zijn lot in ieder geval aan Longoria, die hem afgelopen zomer aanstelde. De twee Spanjaarden werkten in het verleden al eens met elkaar samen bij Valencia.

Marcelino stond pas zeven wedstrijden aan het roer bij de club. De Fransen boekten dit seizoen vooral in Europa teleurstellende resultaten. Ondanks het feit dat de club momenteel de derde plaats bezet in de Ligue 1 bezet en nog geen duel heeft verloren in de Franse competitie, werd Marseille in de voorrondes van de Champions League uitgeschakeld door het Griekse Panathinaikos (2-2, 3-5 na strafschoppen).

Donderdag neemt Marseille het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Ajax. Zondagavond kwam het tot een confrontatie tussen de fanatieke aanhang van Marseille en de spelers. De ploeg speelde in eigen huis met 0-0 gelijk tegen Toulouse, waarna de harde kern van Marseille hun onvrede liet blijken. "Maak je shirt nat of ga weg", klonk het tijdens de wedstrijd al vanaf de tribunes in het Stade Vélodrome. Na afloop werden de spelers door de ultra's geconfronteerd met de in hun ogen teleurstellende prestaties.

Meer nieuws

Perez ziet Ajax-speler 'misplaatst' juichen: 'Is wel heel blij met zichzelf'
5
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties