Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doemscenario PSV dreigt: 'Contractverlenging wordt steeds onaannemelijker'

Laatste update:

Zaterdagavond walste de ploeg van trainer Peter Bosz met 0-4 over Almere City heen. Het duel werd slechts drie dagen na de midweekse clash met Arsenal (4-0 verlies) afgewerkt, en daarom kreeg onder meer Ismael Saibari rust van de 59-jarige oefenmeester. Saibari werd niet vervangen door Malik Tillman, want hij had zich verslapen. Het leek daarom dat Babadi zich weer eens mocht opmaken voor een basisplaats, maar Bosz koos voor Guus Til.

Het management van het pas achttienjarige toptalent heeft daarom ook geen haast met de contractonderhandelingen. Volgens Elfrink hoeft PSV vanwege het gebrek aan speeltijd niet snel een krabbel van Babadi te verwachten. Het geringe aantal speelminuten heeft volgens de journalist geen invloed op de trainingsarbeid van Babadi: "Hij traint goed volgens betrokkenen."

Het contract van de in Nijmegen geboren middenvelder loopt medio 2024 af. Babadi begon dit seizoen aan de aftrap in het duel om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord (0-1 winst) en speelde ook een belangrijke rol in de Champions League-play-offs tegen Sturm Graz (7-2 winst over twee duels). Babadi verloor in de loop van het nog prille seizoen zijn basisplaats aan Saibari en zag daarna ook hoe de Eindhovenaren Tillman op huurbasis van Bayern München overnamen.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
13
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
48
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties