Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Donny van de Beek heeft na vertrek boodschap voor Manchester United

Laatste update:

Donny van de Beek is bijna speler van Girona. De 27-jarige middenvelder stond de laatste vier jaar onder contract bij Manchester United, maar verlaat die club deze zomer. Op Instagram heeft hij nu voor het eerst gereageerd op zijn vertrek van Old Trafford.

Van de Beek heeft mooie woorden over voor de 'Manchester United-familie'. "Vandaag is een memorabele dag, want mijn avontuur bij de club komt tot een eind", schrijft de voormalig Ajacied.

"Ik wil iedereen bedanken voor de support in de afgelopen jaren. Vanaf het moment dat we aankwamen bij Manchester United, hebben we ons meteen extreem welkom gevoeld en daarvoor zijn we jullie dankbaar", vervolgt Van de Beek.

"Bedankt naar iedereen bij deze club die heeft geholpen ons thuis te laten voelen. Speciale dank gaat uit naar alle fans die deze jaren onvergetelijk hebben gemaakt. Los van het voetbal zal Manchester altijd een speciale plek in onze harten hebben door de geboorte van onze twee kinderen."

"Veel succes iedereen, onze paden zullen weer kruisen", besluit Van de Beek. Binnenkort begint de negentienvoudig Oranje-international aan een nieuw avontuur.

In Spanje gaat hij dus spelen voor Girona, dat eerder op de woensdag al Gabriel Misehouy presenteerde. De jongeling komt transfervrij over van Ajax. Ook Daley Blind staat onder contract bij de stuntploeg van het afgelopen LaLiga-seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Afschuwelijk geïsoleerde' Harry Kane krijgt dikke onvoldoende in Britse media
0
Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
34
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties