Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen beweert: Van Gaal onder voorwaarden bereid Ajax te helpen

Laatste update:

Johan Derksen opperde Van Gaal woensdagavond al als crisismanager in Amsterdam. Driessen meldt nu dat dat idee reëel is. "De rvc onder aanvoering van de falende voorzitter Pier Eringa rest niets anders dan op de knieën te gaan in de Algarve of Noordwijk en Ajax-icoon Van Gaal de sleutels van de recordlandskampioen in handen te geven. Als je als rvc je club toch al hebt uitgeleverd aan iemand, dan honderd keer liever aan de bewezen technische vakman en Ajacied Van Gaal dan aan een Duitse charlatan genaamd Sven Mislintat", zo pleit de journalist.

Driessen vindt Van Gaal 'uit ander hout gesneden' dan bijvoorbeeld Marco van Basten. Laatstgenoemde, tevens een Ajax-icoon, moet het ontgelden. "Van Basten wordt ook te pas en te onpas genoemd voor diverse functies en is ook benaderd vanuit Ajax. De voormalig topscorer wil aan zijn lijf geen polonaise, wuift alles weg, schoffeert van alles en iedereen bij Ajax als analist, maar als het aankomt op het nemen van verantwoordelijkheid geeft hij nooit thuis."

Onder meer Danny Blind moet Van Gaal vergezellen, aldus Driessen. "Hij kan op sportief vlak een rol spelen en Michael Kinsbergen op organisatorisch gebied. De onkreukbare voormalig Ajax-directeur (Kinsbergen, red.) met zijn verwaarloosbare ego hielp Ajax na de fluwelen revolutie tussen 2012 en 2015 verder richting de Europese top. Waarbij hij het Ajax-dna juist stimuleerde en uitbaatte in plaats van te verloochenen."

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
1
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties