Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen: 'Harde kern van Ajax wil ook duel met FC Volendam laten staken'

Laatste update:

Driessen weet alle ins en outs over het gevoel bij leden van de harde kern. "Het gaat niet eens om het beslissen van de wedstrijden, maar bij Ajax wil de harde kern de RvC weg hebben. In de appgroepen staat dat ze ook de wedstrijd tegen FC Volendam, als die doorgaat, willen laten staken. Ze willen net zo lang staken totdat de RvC weg is." Hoogstwaarschijnlijk speelt Ajax woensdagmiddag om 14:00 uur het restant van het duel met Feyenoord (tussenstand 0-3) uit. Die wedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld, al gaat de Amsterdamse club wellicht nog juridische stappen ondernemen tegen het besluit van de KNVB.

Johan Derksen is van mening dat de KNVB ruimte laat voor wangedrag. "De KNVB had nu een kans, want er waren geen Feyenoord-supporters in het stadion, dus Ajax kan overal de schuld van krijgen. Je had het keurig kunnen oplossen door te zeggen: dit is de eindstand. Geen gezeik. Maar ik had eraan toegevoegd: de rest van het seizoen blijft de F-Side gesloten. Je moet nu hard ingrijpen." Indien Ajax - Feyenoord komende woensdag wordt uitgespeeld, is de volgende thuiswedstrijd van de Amsterdammers pas op 8 november tegen AZ.

Via de clubwebsite reageerde Ajax maandag op het besluit van de KNVB. "De KNVB wil dat het restant van de Klassieker, die op zondag 24 september werd gestaakt, woensdag 27 september om 14:00 uur wordt ingehaald zonder publiek. Het thuisduel met FC Volendam van woensdagavond zou dan verplaatst worden. Ajax gaat hier niet mee akkoord." De Amsterdammers willen pas in de eerste week van november tegen Feyenoord spelen. "Het competitie- en bekerprogramma wordt nu door de KNVB voor vier clubs aangepast vanwege het laten uitspelen van een gestaakt duel. Niet alleen de clubs, maar ook de supporters zijn hier de dupe van. Daarom overweegt Ajax juridische stappen." Of Ajax die woorden ook hard gaat maken zal dinsdag moeten blijken.

Eredivisie
Ajax
2 - 0
FC Volendam

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
15
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties