Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen: 'Kans is groot dat Kroes bij Ajax gaat samenwerken met een crisisteam'

Laatste update:

"Er is natuurlijk wel het nodige mis bij Ajax", steekt Driessen van wal in de podcast. "Het meeste wat fout is gegaan gebeurde dit seizoen. Er lopen een aantal onderzoeken. En als dat allemaal is afgerond en Alex Kroes komt, dan moet hij misschien her en der wat puinruimen."

"Er komt natuurlijk ook een bezuinigingsoperatie aan", vervolgt de chef voetbal van de krant. "Dus wat ik gehoord heb is dat de kans groot is dat er misschien een crisisteam komt om Alex Kroes te helpen om de boel weer op orde te krijgen."

"Zodat Ajax eigenlijk met een schone lei aan het seizoen 2024/25 kan beginnen", besluit Driessen. De journalist laat niet weten wie er in beeld zijn om het crisisteam te gaan vormen.

Eerder deze maand werd bekend dat Kroes definitief pas in maart begint aan zijn termijn bij Ajax. Intern werd er gehoopt op een eerdere intrede van de directeur, maar de onderhandelingen met zijn vorige werkgever AZ liepen spaak.

Weerstand tegen Van Praag en Van Wijk
In de podcast werd ook gesproken over de aandeelhoudersvergadering die Ajax vorige week hield. "Er was best wel wat weerstand binnen de bestuursraad tegen het feit dat Michael van Praag en Leo van Wijk voor drie jaar zijn benoemd", vertelt Mike Verweij.

"Mensen willen gewoon, en dat zou Van Praag ook uitspreken tijdens de vergadering, dat hij voor de korte termijn zou worden aangesteld en samen met Van Wijk plaats zou maken voor andere commissarissen. Dat is niet gezegd en dat zorgde voor wat wrevel."

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
8
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
23
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
52
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
21
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
25
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties