Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Druk op Ten Hag neemt toe na dramatische seizoenstart: 'Ziet er somber uit'

Laatste update:

Ten Hag ging op Old Trafford met 0-1 onderuit tegen Crystal Palace. Het is voor de eerst in de clubgeschiedenis dat United in een tijdsbestek van zeven competitiewedstrijden vier duels verloor. "Ze gingen voor de derde overwinning op rij in alle competities, maar eindigden vandaag met een twijfelachtige statistiek. Dit is de slechtste competitiestart in 34 jaar voor de topclub", schrijft de BBC.

Meer: Erik ten Hag krijgt bizar laag cijfer na nieuwe verliespartij Manchester United | Flets Manchester United lijdt in Newcastle zesde nederlaag in Premier League

Sky Sports kan zich voorstellen dat de positie van Ten Hag na de dramatische seizoenstart inmiddels wankelt. "De druk op hem wordt stevig opgevoerd. Dat rake schot van Joachim Andersen in de eerste helft heeft de wolken boven Ten Hag samengepakt. Het ziet er somber uit voor hem."

'Red alert', kopt boulevardkrant The Sun met grote letters. "Crisis, crisis afgewend en weer crisis: zo is het leven in de achtbaan die Manchester United heet. De club zit nu opnieuw in een ernstige dip. De top vier lijkt nu nog het hoogst haalbare en als er niet snel verbetering komt, kan dat binnenkort ook geen optie meer zijn."

Ook de Daily Mail ziet dat United momenteel in een flinke crisis zit. "In alle competities zijn dit nu vijf nederlagen in negen wedstrijden. We gaan terug naar 1989 om nog zo'n slechte competitiestart te vinden. We hebben 34 jaar moeten wachten voor het Manchester United nog eens overkwam."

De Manchester Evening News is kritisch op Ten Hag, die als rapportcijfer een 5 krijgt na de nederlaag tegen Crystal Palace. "Met het vasthouden aan Pellistri had Ten Hag het mis, terwijl United niet dwingend genoeg was rondom het doel van Crystal Palace zonder Hannibal Mejbri. Ook had de Nederlandse manager Garnacho eerder moeten brengen."

Premier League
Manchester United
0 - 1
Crystal Palace

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
90
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
18
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
10
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
2
'Alle spelers van Ajax die Real Madrid versloegen zijn mislukt, allemaal'
86

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties