Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Edson Álvarez definitief van de lijst bij Bayern: club wil Ten Hag dwarsbomen

Laatste update:

Duidelijk is dat ze het bij Bayern over een andere boeg gaan gooien na een historisch slecht seizoen. De recordkampioen dreigt voor het eerst in tien jaar de landstitel te verspelen, daar op de laatste speeldag een achterstand van twee punten goed gemaakt moet worden op Borussia Dortmund. Tuchel heeft voor de komende transferperiode twee prioriteiten gesteld: een nummer 6 om het middenveld te stabiliseren en een spits.

Voor eerstgenoemde positie is Rabiot in beeld. De Fransman beschikt bij Juve over een aflopend contract. Zijn zaakwaarnemer en moeder willen meer salaris voor de middenvelder. Rabiot strijkt momenteel naar verluidt zo'n zeven miljoen euro per jaar op. Bayern gooide in 2019 ook al een lijntje uit naar de Fransman, maar greep destijds mis. Edson Álvarez is niet langer een target. Als overige kandidaten worden Mateo Kovacic (Chelsea) en Declan Rice (West Ham United) genoemd.

Julian Álvarez is in beeld om de spitspositie in te vullen. De Argentijn beleeft een absoluut droomjaar. Hij werd halverwege december wereldkampioen en schreef met Manchester City de Premier League op zijn naam. Met the Citizens dingt hij dit seizoen mee om nog twee prijzen, daar de ploeg van Josep Guardiola nog actief is in de FA Cup (finale tegen Manchester United) en de Champions League (finale tegen Internazionale). Álvarez staat tot dusver op 47 wedstrijden, waarin hij 17 keer scoorde en 5 assists gaf.

Waar zie jij Adrien Rabiot het liefst?

Meer nieuws

Dele Alli droomt van het WK, ondanks dat hij al een jaar niet heeft gespeeld
6
De EK-selectie van Oranje-opponent Polen: dit zijn de kanshebbers
4
Miljoenenaankoop Carlos Forbs spreekt zich uit over meespelen in Jong Ajax
22
Woerts weet het honderd procent zeker: 'Alex Kroes keert terug bij Ajax'
52
VI noemt trainers van de KNVB, Ajax en Feyenoord als mogelijke opvolgers Pastoor
5
De twee Japanse Premier League-revelaties die van voetbal een wetenschap maken
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties