Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ahmadi legt grootste probleem Ajax bloot: 'Hij loopt constant uit positie'

Laatste update:

De analist geeft voor de camera van ESPN aan dat Twente vooral dankbaar gebruikmaakte van de instabiele organisatie bij Ajax. "De diepgaande middenvelders van Twente zagen iedere keer de gaten in het centrum van Ajax. Zij waren echt de hele tijd gevaarlijk. Maar die Sutalo, en dat bleef hij de tweede helft ook doen, stond nooit in positie. En daar gokte Twente op. Sutalo was uit positie, en dan dook Ugalde in het gat. Dat was eigenlijk het grootste probleem de eerste helft, maar de tweede helft was het ook een probleem."

"Voor mij leek het soms gewoon dat Hato juist de ervaren speler was en Sutalo de jonge speler, want hij liep gewoon de hele wedstrijd uit positie", aldus El Ahmadi, die wel positief gestemd is over Borna Sosa. "In aanvallend opzicht maakte hij best wel een goede indruk met zijn voorzetten. De eerste voorzet leverde een goal (van Brobbey, red.) op en bij de tweede voorzet had het ook een goal moeten zijn. Dus ik vond hem nog wel prima spelen."

Het was de eerste nederlaag in de Eredivisie in het huidige seizoen voor Ajax. Trainer Maurice Steijn zag zijn elftal dramatisch starten tegen FC Twente en de vroeg opgelopen schade kon later niet meer worden hersteld door de Amsterdammers. Dezelfde uitslag als op de slotdag van afgelopen seizoen. Sem Steijn deed zijn vader veel pijn met een doelpunt en ook Michel Vlap behoorde tot de uitblinkers van Twente. Ajax staat na vier speelronden op een teleurstellende twaalfde plaats, met zeven punten achterstand op koploper PSV.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
13
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
48
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties