Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ahmadi schrikt van Ajax: 'Hij weet niet eens hoe je tussen de linies speelt!'

Laatste update:

"Het kan zijn dat het tactisch niet staat, maar ik moet eerlijk zeggen dat het bij sommigen ook wel een gebrek aan kwaliteit is", zo opent El Ahmadi voor de camera van ESPN. "Vandaag ben ik echt geschrokken van Sivert Mannsverk in de eerste helft, Mikautadze viel echt slecht in, en ook Akpom hebben we niet gezien. Ik weet niet wat zijn bedoeling was... Van rechts naar binnen of op de 10-positie blijven staan."

Meer: Ochtendbladen wijzen grote uitblinker aan bij Ajax: ‘Vertrouwen terugbetaald’ | Perez vernietigt Ajax-speler: ‘Heel blij met zichzelf, maar zit op de bank’

"Ik heb het gevoel dat Akpom totaal het Ajax-spelletje niet kent", vervolgt de analist. "Hij weet volgens mij niet eens hoe je tussen de linies moet spelen. Ik zag hem zoeken op die nummer 10-positie, maar volgens mij wist hij niet eens wat hij moest doen", aldus El Ahmadi, die bijval krijgt van Vink. "Heel veel spelers missen kwaliteit bij Ajax. Ook Sutalo."

El Ahmadi denkt dat het tijd is om het systeem aan te passen aan de kwaliteiten van de spelers. "Ajax zal anders moeten gaan spelen gezien het materiaal dat Steijn heeft Ik heb nu het gevoel dat een Mannsverk bijvoorbeeld liever niet de bal wil hebben dan wél. Maar als je bij Ajax speelt dan weet je dat je altijd de bal moet hebben. Ze hebben niet de spelers om van achteruit te voetballen, dus misschien moet je wel wat gaan inzakken en met Akbom en Brobbey voorop spelen. Dan kun je wat sneller de lange bal hanteren, want dit zag er niet uit", besluit El Ahmadi.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties