Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elfrink noemt datum: 'Op dat moment zal Lozano stap van PSV naar de USA maken'

Laatste update:

Fabrizio Romano bracht maandag het exclusieve nieuws dat LA Galaxy serieus in de markt is voor Lozano. De Noord-Amerikaanse club zou de vleugelspits het liefst in 2024 al aan zijn selectie toevoegen, maar daar zal PSV volgens Elfrink geen medewerking aan verlenen.

PSV heeft met Lozano afgelopen zomer een plan uitgestippeld, weet Elfrink. De Mexicaan werd voor vijftien miljoen euro overgenomen van Napoli en tekende tot medio 2028, maar het is niet de bedoeling dat hij zijn contract helemaal uitdient.

Lozano zal in ieder geval twee seizoenen in Eindhoven blijven, tot 1 juli 2025 dus. "Daarna zal hij (waarschijnlijk) alsnog de stap maken naar de Verenigde Staten", aldus de PSV-watcher.

"Vooralsnog blijft dat plan gewoon intact", stelt Elfrink.

Lozano is uitstekend begonnen aan zijn tweede periode bij PSV. De aanvaller speelde dit seizoen al twaalf keer voor de Eindhovenaren en was daarin goed voor vijf goals en twee assists. Zijn hoogtepunt dit voetbaljaar was zijn hattrick tegen Ajax (5-2 winst).

Meer nieuws

PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
11
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
22
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
24
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Blind ziet in PSV`er die niet scoorde Man of the Match: 'Eigenlijk is hij het'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties